Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Analog Group
 

Στις αρχές του  2006, ο Σγαρδέλης Παναγιώτης, καταξιωμένος  επαγγελματίας στον κλάδο της ελεγκτικής, με πολυετή εμπειρία σε κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις του κλάδου, ιδρύει την εταιρεία “SaaS Consulting”.

​Με όραμα  τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα παρέχει εξειδικευμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο accounting management, η “SaaS Consulting” καταφέρνει να καταγράψει αξιοσημείωτη  πορεία, συνάπτοντας συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες του εμπορικού και κατασκευαστικού κλάδου και να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

​Αργότερα, το 2014, ιδρύεται η συμβουλευτική εταιρεία  “Analog Α.Ε.”, η οποία έχει έδρα σε ιδιόκτητα γραφεία στον Πειραιά. Η εταιρεία σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία – κυρίως στον εσωτερικό έλεγχο μεγάλων επιχειρήσεων , που δραστηριοποιούνται τόσο εντός όσο και εκτός της ελληνικής επικράτειας.​

Το 2016 η εταιρεία “Analog Α.Ε.” προχωρά σε συνεργασία με αμερικανικό κολοσσό στον τομέα της ελεγκτικής, την “RotenbergΜeril”, που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, παγιώνοντας έτσι τη δραστηριοποίησή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σήμερα, πλέον, οι δύο εταιρείες αποτελούν μια ομάδα, την Analog Group, με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε όλο το φάσμα της οικονομικής διαχείρισης. Η συνεχής εξέλιξη, η πολυετής εμπειρία και η άμεση προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον που πλαισιώνει τις επιχειρήσεις, δίνει στην εταιρεία ένα διακριτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.